B艂onnikowy chleb ketogeniczny

No comments yet

Mam dla was 艣wietny przepis na najzdrowszy chleb 艣wiata 馃槈
Najlepsze w nim jest to, 偶e nie zawiera ani grama m膮ki.
Sprawd藕cie 馃檪

Sk艂adniki:

  • 9 jaj
  • 120 g 艂uski babki jajowatej (b艂onnik)
  • 3 艂y偶eczki proszku do pieczenia
  • 30 g mas艂a
  • s贸l, do smaku

Wykonanie:

Wszystkie sk艂adniki mieszamy ze sob膮 a偶 uzyskamy jednolit膮 konsystencj臋 i odstawiamy na 10 minut.
Nagrzewamy piekarnik do temperatury 170 stopni i pieczemy przez oko艂o 1 godzin臋.

Dla dok艂adnych podaje wag臋 i makro ca艂ego bochenka:

  • Waga 666 g
  • Bia艂ko 65 g
  • T艂uszcze 74 g
  • w臋glowodany 8 g
  • B艂onnik 103 g

Smacznego! 馃檪